MAAS B.V. KESSEL

Aardappelen

Maas pootmachine aardappels
Maas pootmachine aardappels
Maas-aardappelrooier
Maas aardappelen rooien AVR puma
Beschrijving

Voor het rooien van aardappelen kunnen wij u van dienst zijn met drie 4-rijige zelfrijdende aardappelrooiers en twee, 2- rijige getrokken rooiers.

 

Van de zelfrijdende aardappelrooiers zijn er twee AVR Puma machines. De AVR Puma machines zijn uitgerust met het zogenaamde Varioweb waarbij tijdens wisselende omstandigheden gebruik kan worden gemaakt van axiaalrollen en de machine zich eenvoudig kan aanpassen aan veranderende weersomstandigheden. Eén van de Puma machines kan worden uitgerust met rupsen voor extreem natte omstandigheden.  De derde 4-rijige rooier is een AVR Solanum, deze machine kan eveneens worden uitgerust met een axiaalrollen reinigingsset.

 

De getrokken 2-rijige rooimachines zijn Grimme verstekrooiers. Eén van beide machines beschikt over hydraulische wielaandrijving waarmee onder natte omstandigheden langer kan worden geoogst.

 

Voor de verlading van aardappelen hebben wij de beschikking over drie Visser laadcombinaties. Met twee laadcombinaties kunnen aardappelen worden uit gesorteerd.

 

Voor het transport van aardappelen kunnen wij u van dienst zijn met kipwagens of hooglossers voor eventuele rechtstreekse verlading op vrachtauto’s.

 

Nieuw!! opbrengstmeting in aardappelen! Dit seizoen is één van onze 4-rijige AVR Puma machines uitgerust met opbrengstmeting. Hiermee kan optioneel per perceel na de oogst een taakkaart worden gemaakt. Deze kaart kan worden gebruikt voor evaluatie oogst en voor de conditie van het perceel voor volgende teelt(en) te optimaliseren.

 

Voor meer informatie: info@maaskessel.nl tel. 077-4621357.